Blog

Website update

Helaas zit het fietsen samen er niet meer in, we worden achterhaald door onze leeftijd. Ik zit er wel over te denken om alleen nog wat kleine tochten te fietsen in Nederland, maar de grote trektochten met de fiets zijn voorbij.

We laten de website wel bestaan, zodat de informatie op de site beschikbaar blijft.

Voor ons worden de vakantie's nu met een grote tent, motor of fiets achter de auto en op deze manier trekken we dan Europa door. Als de motor mee gaat is dit te volgen op mijn motor website, voor zover dit voor een fietser interessant is.

Het leven gaat door en wij zijn nu in een andere fase beland, wat ook weer mooie kanten heeft.

Addie en Annie

Nieuwe plannen

Ondanks dat we niet meer met de tandem onderweg zullen gaan voor grote fietsreizen is er een nieuw plan ontstaan.

Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. We zijn van plan om weer op single fietsen te gaan fietsen. Niet meer van die lange reizen in het buitenland, maar een paar weken door meer vlakke wegen. Ik (Addie) op mijn oude Koga World Traveler en vol bepakt en Annie op haar elektrische fiets met achterop haar eigen bagage.

Dit moet met de oplaad mogelijkheden op de diverse campings wel mogelijk zijn. Op deze manier kunnen we deze voor ons mooie vakantie's nog een tijdje volhouden.

Tandem


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/public/sites/www.addieannie.nl/wp-content/plugins/jetpack/modules/shortcodes/ted.php on line 110

Zoals het er nu voor staat is het grote reizen met de tandem voor ons gedaan. De tandem gaat nu verder met onze oudste zoon die hem dit jaar voor het eerst gaat gebruiken voor een fiets vakantie.

De website gaat wel door, ik ben al een tijdje bezig met het vernieuwen van de site en zal al onze vakanties met de fiets weer herschrijven en plaatsen.

Hoe het verder met onze fietsreizen zal komen weten we nog niet, maar het zullen geen hele lange reizen meer worden. Onze leeftijd zorgt ervoor dat we onze vakanties moeten veranderen van fietsen naar wandelen, motor rijden enz.

Weer op de tandem

Na veel drukte, phpd (pijntje hier pijntje daar) en een stevige rug blessure hebben we een leuk tochtje door het Friese land gemaakt. Het gaf ons direct weer het vakantie gevoel. Zoals het er nu voor staat vertrekken we zo rond 30 mei , ijs en weder dienende.

 

Op de dikke banden fiets

Met onze kleindochter een stukje fietsen Hardwerd Burgwerd om, is ook een leuke training. Naar de paarden en koeien kijken. Ze brabbelt  op haar manier de hele tocht.

Pake en Beppe vermaken zich dan ook best.

Fietsvakantie 2018


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/public/sites/www.addieannie.nl/wp-content/plugins/jetpack/modules/shortcodes/ted.php on line 110

Na een jaar niet gefietst te hebben kriebelt het toch weer. We gaan een groot gedeelte van de Internationale Hanzesteden route fietsen. We volgen de route tot Hamburg en gaan dan naar het zuiden langs de Elbe. In de buurt van Maagdenburg pakken we de route weer op richting Nederland om ergens bij Venlo het land weer binnen te komen.

We zullen onze belevenissen op dit blog bij houden. Het blog is dus weer operationeel nadat het een paar weken uit de lucht is geweest. Er zijn wat dingen op het technische gebied aangepast en het draait nu weer optimaal.

Veel voorbereidingen hebben we niet meer voor deze fietstocht, het is alleen wachten op goed weer. We starten denken wij eind mei begin juli.

logofiets

Copyright 2019 ©  All Rights Reserved