Ga terug

Risotto met champignons

Ingrediƫnten
  

  • 150 gram risotto
  • 1 stuks ui
  • 250 gram champignons
  • 50 ml witte wijn
  • 1 blokje groente bouillon
  • 1 eetlepel mascarpone
  • 50 gram rucola
  • 25 gram Parmezaanse kaas ( geraspt)
  • olijfolie
  • peper en zout

Instructies
 

Voorbereiding:

  • Snijd de champignons in kwarten en snipper de ui.

Bereidingswijze:

  • Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie.
  • Voeg daarna de champignons toe en bak vijf minuten.
  • Bak de risotto aan in dezelfde pan tot de korrels er glazig uit zien.
  • Voeg daarna de wijn toe samen met 305 ml water en het bouillonblokje.
  • Roer de risotto regelmatig door en kook het in ongeveer twintig minuten gaar.
  • Als de risotto gaar is, voeg dan de mascarpone toe en mix de rucola door het gerecht.
  • Peper en zout toevoegen als de pan van het vuur is gehaald.